GLOBUL обявява конкурс за млади социални предприемачи

youthsummit-logo

Интересуваш ли се от социалните предизвикателства на нашето време? Имаш ли идея как да ги преодолеем и да създадем нови възможности за обществото, използвайки дигиталните технологии? Ако отговорът ти е „Да“, изпрати ни своята идея под формата на есе и можеш да спечелиш участие във второто издание на международния младежки форум Telenor Youth Summit.

Наскоро GLOBUL стартира конкурс за активни млади хора с интерес към социалното предприемачество и дигиталните технологии, които да представят България на международния форум Telenor Youth Summit 2014. Форумът ще се проведе между 9 и 11 декември в Осло, Норвегия.

Кандидатите трябва да са настоящи или завършили студенти на възраст от 18 до 25 години, както и да могат свободно да общуват на английски език. За да се включат в конкурса, те трябва да изпратят своя актуална автобиография и есе на тема „Ролята на дигиталните технологии за създаването на социална промяна и възможности за обществото" на английски език на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 30 септември 2014 г.

 Повече информация може да намерите тук.