Състезание за младежи-предприемачи

Глобална инициатива за овластяване на млади предприемачи за позитивна социална промяна

Млади хора от цял свят на възраст между 15 и 30 години имат възможност да се включат в състезание за младежи-предприемачи със своите идеи и проекти до 30 юни 2014 г.

Победителите ще бъдат поканени и наградени на специална церемония по време на Предприемаческата конференция в Берлин между 10 12 октомври 2014, където ще могат да представят своите идеи и проекти пред международна публика.

 

Участниците в състезанието имат възможността да получат безплатен онлайн тренинг към Предприемаческата школа и да доразработят своите идеи съвместно с обучаващите се експерти. Всички проекти предложения ще бъдат оценявани и коментирани чрез публично гласуване.

Състезанието за младежи-предприемачи е нова и обещаваща съвместна международна инициатива, организирана от Goi Peace Foundation, Stiftung Entrepreneurship и ЮНЕСКО, и представлява глобална платформа за млади предприемачи и иноватори, които се стремят да създадат позитивна социална промяна в своите общности и в света.

Включете се в състезанието, подайте своите проектни предложения и ангажирайте своите приятели с гласуване и коментар на: http://www.mikc.bg/actual/c6/i579/sustezanie-za-mladezhi-predpriemachi/#sthash.90ykJbDv.dpuf