Набират се организатори за Седмицата на физическата активност и спорта

MOVE WEEK 2014

ПОНЕДЕЛНИК 29 СЕПТЕМВРИ до НЕДЕЛЯ 05 ОКТОМВРИ

КАКВО Е MOVE WEEK?

MOVE Week – е ежегодна седмица на физическата активност и спорта, провеждана в цяла Европа
ЗАЩО: за да окуражи по-мащабно участие във физически дейности и спорт
КЪДЕ: из цяла Европа
КОГА: 29.09 – 05.10.2014 КОЙ: спортни организации, младежки организации, градове, общини и мотивирани индивиди;
КАК: чрез обществени събития, които популяризират ползите да сме физически активни
 
ТЪРСЯТ СЕ ОРГАНИЗАТОРИ!
През Седмицата на физическата активност и спорта ще имате възможност да организирате едно или повече събития, които ще мобилизират вашата общност по един забавен начин. С присъединяването си към MOVE Week, ще изиграете активна роля за повишаване на физическото и социално благополучие, както и ще генерирате положителна реклама за вашата организация, град и общност – и всичко това в подкрепа на една Европейска амбиция: „100 милиона повече физически активни Европейци до 2020 година".
За да постигнем целите на кампанията търсим локални партньори наричани MOVE Агенти (Агенти на движението). За да станете агент на седмицата на физическата активност и спорта вие трябва да: 
• Представяте организация, училище, университет, община и/или национална или международна организация с капацитет да организира спортни събития на местно ниво.

• Мотивирани сте да водите доброволци, да организирате ваши връстници, съотборници, колеги и приятели, млади хора към успешното постигане на целите на кампанията. 

СТАНЕТЕ MOVE AGENT
 ПЛАНИРАЙТЕ: Назначете главен организатор и започнете да обмисляте събитията, които ще организирате по време на MOVE Weeк
• ЗАПИШЕТЕ СЕ: Свържете се с координатора за България или за вашия град. Опишете своето събитие в детайли – очаквана дата на събитието и очакван брой участници, контакти и заявете съответния брой промоционални материали (тениски, гривни, плакати и т.н.), след което регистрирайте своето събитие на сайта на кампанията http://bulgaria.moveweek.eu
• РЕКЛAМИРАЙТЕ: Получете нашия помощен рекламен пакет и разпространете информация за вашето събитие, както и рекламирайте страниците на MOVE Week и Facebook страниците на кампанията.
 
ЗАЩО ДА ГО ПРАВИТЕ?
• Получавате адаптирани маркетингови и промоционални материали за вашите събития. Можете да разгледате материалите за 2014 година на: http://moveweek.eu/resources/promotional_materials
• Получавате подкрепа, съвети и готови помощни материали, които ще получите от регионални координатори;
• Възможност да се присъедините към активни и работещи партньорства и събития.
• Активна реклама на вашата организация, град, община на национално и международно равнище.

 

Прочетете повече на:
http://moveweek.eu/
http://www.moveweekbg.info/ 
или се свържете с Биляна Милева - Координатор България
+359 878669824
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.