Кандидатстудентска борса 2014- Бургас

На 14 и 15 март във фоайето и изложбената зала на Младежки културен център към Община Бургас ще се проведе Кандидатстудентска борса за 2014 година, съобщиха от информационен портал за НПО в България. Над 20 български висши училища и образователни организации ще вземат участие в тазгодишната борса, която се организира от Сдружение „Кандидатстудентска борса".

 

На двудневното изложение бъдещите студенти и техните родители ще получат информация, консултация и съвет от специалисти от висшите училища за условията, реда и сроковете за кандидатстване, класиране и записване, за програмите за подготовка на приемните конкурсни изпити, за предварителните и редовните изпити, за признаването на зрелостните изпити, битовото устройване на студентите и социалните придобивки и др., ще имат възможност да се снабдят с кандидатстудентски справочници, учебно-помощни и информационни материали.

Часовете, в които кандидатстудентската борса ще бъде отворена и ще приема посетители са на 14 март от 10.00 до 18.00 часа и на 15 март от 9.00 до 13.00 часа.